Некатегоризовано

U četvrtak sunčano i suvo, temperatura do 18 stepeni

U Srbiji će sutra pre podne biti pretežno sunčano, posle podne osetno toplije uz postepeno umereno naoblačenje, ali će se zadržati suvo vreme, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Duvaće slab i umeren vetar, u planinskim predelima i na severu Vojvodine povremeno i jak, južni i jugoistočni.

Jutarnja temperatura biće od minus dva do šest, a najviša od 13 do 18 stepeni.U Beogradu će pre podne biti pretežno sunčano, posle podne osetno toplije uz postepeno umereno naoblačenje, ali će se zadržati suvo vreme.

Jutarnja temperatura biće od dva do šest, a najviša oko 18 stepeni.

Biće i vetrovito sa umerenim i jakim južnim i jugoistočnim vetrom. Najjači udari, koji će povremeno dostizati udare olujne jačine, očekuju se u košavskom području i planinskim predelima, a slabljenje vetra se očekuje u nedelju.

Od utorka suvo sa dužim sunčanim intervalima, a u košavskom području ponovo vetrovito.

Biometeorološka prognoza za četvrtak, 22. februar 2024. godine:

Relativno povolјne biometeorološke prilike pogodovaće svim hroničnim bolesnicima i osetlјivim osobama. Izvestan oprez se savetuje kardiovaskularnim bolesnicima. Meteoropate mogu osetiti probleme sa snom i blagu glavobolјu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com