Servisne

U četvrtak oblačno, najviša temparatura 11 stepeni

U Srbiji će sutra pre podne biti umereno do potpuno oblačno, a najviša dnevna temperatura biće do 11 stepeni, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. Na jugu i jugozapadu Srbije padaće slaba kiša, u brdsko-planinskim predelima sa slabim snegom.

Uveče i tokom noći sa severa novo naoblačenje s kišom, na planinama sa snegom, a jugozapadni vetar će biti u pojačanju. Duvaće slab i umeren vetar, na istoku Srbije jak, zapadni i severozapadni, posle podne u slabljenju i skretanju na južni i jugoistočni. Najniža temperatura biće od minus tri do pet, a najviša od četiri do 11 stepeni.

Usled očekivanih biometeoroloških prilika oprez se savetuje osobama sa kardiovaskularnim i respiratornim tegobama. Meteoropatske reakcije se mogu javiti u vidu promenlјivog raspoloženja i glavobolјe. U saobraćaju se savetuje dodatna pažnja.

U petak i subotu biće pretežno oblačno i vetrovito. U subotu će u nižim predelima pretežno padati kiša, a na planinama sneg, koji se samo u noćnim i jutarnjim satima očekuje ponegde i u nižim i brdskim predelima. U nedelju ujutro prestanak padavina.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com