Hronika

U četiri udesa u Nišu petoro povređenih

Petoro povredjenih, od kojih su troje pešaci, a dvoje vozač i suvozač u vozilu, to je bilans četiri saobraćajne nezgode koje su se u protekla 24 časa dogodile u Nišu.

Prema rečima lekara Hitne pomoći najteže povrede zadobio je muškarac (72) koji je kao pešak sinoć u 22.25 prelazio Knjaževačku ulicu kod tamošnje pijace.

“Pešak je u tom udesu zadobio veći broj povreda glave i ekstremiteta. Prebačen je u Urgentni centar Niš na dalju dijagnostiku i lečenje. Pregled na terenu pokazao je da verovatno ima prelome ekstremiteta”, kazali su u Hitnoj pomoći.

Ekipa Hitne pomoći zbrinula je juče u 11,30 časova muškarca (56) koji je zadobio povredu glave prelazeći kolovoz kod glavne autobuske stanice i ženu (33) sa povredom kuka koju je vozilo oborilo dok je prelazila Ulicu Vojvode Mišića.

“Prilikom prevrtanja automobila na starom putu Niš-Aleksinac, juče nešto pre 14 časova, žena (54) zadobila je povrede grudnog koša, a muškarac (47) povrede lakta”, naveli su u Hitnoj pomoći.

U Hitnoj pomoći su rekli da osim pešaka u Knjaževačko ulici sve ostale osobe imaju lakše povrede.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com