Hronika

U četiri saobraćajne nezgode povređeno devet osoba

Na teritoriji Niša juče su se dogodile četiri saobraćajne nezgode u kojima je povređeno ukupno devet osoba.

Prva se dogodila oko 8,15, na raskrsnici Prvomajske i Cara Dušana. U nezgodi je došlo do sudara automobila “fiat” niških tablica, kojim je upravljao 49-godišnji muškarac i mopeda kojim je upravljao muškarac 1982. godište kažu u niškoj policiji. U ovoj nezgodi, prema izveštaju Hitne pomoći, vozač mopeda zadobio je povrede ekstremiteta.

U Voždovoj ulici, oko 9,35, povređena je žena u autobusu.

“Dobili smo prijavu iz Urgentnog centra da su primili ženu sa povredama, koje su dobijene usled pada u autobusu. U pitanju je ženska osoba 1948. godište iz Niša. Obavili smo razgovor sa njom, kada je autobus zakočio, ona je skliznula sa svog sedišta”, kažu u policiji.

Treća nezgoda dogodila se oko 11,10 časova na Bulevaru dr Zorana Đinđića. Nepoznata osoba je automobilom oborila pešaka, a potom pobegla sa lica mesta

“U ovoj nezgodi došlo je do obaranja pešaka, ženske osobe 1960. godište, od strane putničkog vozila koje se udaljilo sa lica mesta. Policija intenzivno radi na pronalasku vozača i vozila. Povređena osoba je prebačena u KC Niš”, kažu u policiji. Iz Hitne pomoći u izveštaju navode da je žena zadobila povrede ekstremiteta.

Treća nezgoda dogodila se oko 23,40 časova, kada je na raskrsnici Kajmakčalanske i Dimitrija Tucovića došlo do sudara tri automobila, u kome je povređeno šest osoba.

“Učestvovala su tri putnička vozila. “Folksvagen”, upravljao muškarac iz Niša, drugo je “pežo” niških tablica, upravljao muškarac 1992. godište i “ford”, takođe niških registarskih oznaka, upravljao muškarac 1992. godište”, kažu u policiji.

U nezgodi su povrede zadobili vozači sva tri vozila, kao i dvojica muškaraca iz “pežoa”, obojica 1992. godište i 20-godišnja ženska osoba iz “forda”.

U policiji kažu da je o sve četiri nezgode obavešteno nadležno tužilaštvo i da se uzroci utvrđuju.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com