DruštvoPromo

U centru Grada otvorena Kancelarija za brze odgovore

Svi odgovori na jednom mestu

Kancelarija za brze odgovore otvorena je danas u centru Grada, na Trgu Kralja Milana 8,  koja će sugrađanima pomoći da brže i lakše prijave probleme bilo koje vrste. Nišlije će pored prijave problema moći da dobiju odgovore na pitanja koji se tiču pravno-imovinskih, komunalnih i drugih.

Prijave su putem telefona, mejla ili da ličnim dolaskom u Kancelariju.

Mejl-adresa za prijavu problema ili traženje odgovora je brzi.odgovori@gu.ni.rs, a brojevi telefona su 018/455-000, 018/455-001 i 018/455-002.

„Građani će dobiti identične odgovore bilo kojim kanalom komunikacije da se prijave. Postoje rokovi koji se svim preduzećima pošalju odgovor, samim tim građani budu obavešteni zavisno od problema koji imaju. Ako je komunalni otpad, koliko je to kompleksan problem, tako će da teku rokovi, da li će možda biti tri dana ili 24 časa“, rekla je Milena Gocić iz Kancelarije za brze odgovore.

Dejan Dimitrijević, direktor JKP „Parking servis“, pojašnjava da će ovim putem biti izbegnute nedoumice građana oko toga koja služba je nadležna za koji problem, što će uštedeti vreme i komunalnih preduzeća i građana.

„Ova Kancelarija je kompetentna i dužna da zna koja komunalna preduzeća obavljaju koje delatnosti. Dešava se da se neke delatnosti premeštaju iz jednog u drugo preduzeće. Davaćemo odgovore u najkraćem mogućem roku, kao što smo i do sada činili, ali neretko se dešava da građani pozovu nas za nešto što nije iz okvira naših delatnosti ili da prijavljuju neki problem kod nekih drugih institucija za delatnosti koju mi obavljamo“, izjavio je Dimitrijević.

Kancelarija za brze odgovore davaće odgovore i na pitanja koja se tiču nelegalnog odlaganja otpada, divljih deponija i pasa lutalica.

Predsednik opštine Palilula, Bratislav Vučković podsetio je da je na teritoriji opštine Palilula pre deset godina otvorena  Kancelarija za brze odgovore.

“Novootvorena Kancelrija u centru Grada je podignuta na viši, što će pomoći i opštinskim vlastima da uspostave bolju vezu sa komunalnim preduzećima”, poručuje Vučković.

Radno vreme Kancelrije je dana od 07.30 do 19. 30.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com