Sport

U Bjeljinu po novo iskustvo

Košarkaši u kolicima KKK „Nais“ nastavljaju ovog vikenda sa takmičenjem u Prvoj ligi Srbije. U subotu 23. novembra će se održati turnir PLS-a u Bijeljini. Na turniru u Bijeljini će učestvovati šampion KKK „Singidunum“ iz Beograda, vicešampion KKK „Dunav“ iz Apatina, KKK „Nais“ iz Niša i domaćin KKK „Bijeljina“ iz Bijeljine. KKK „Nais“ će igrati utakmice sa KKK „Bijeljina“ i KKK „Dunav“.

Treći skakač PLS-a i reprezentativac, Aleksandar Dinić, optimističan je po pitanju razvoja kluba. Smatra da na turniru u Bijeljini, kako i celokupno učešće u PLS-u, treba da bude usmereno za promociju košarke u kolicima, ali i sticanje igračkog iskustva.

 

Foto: KKK “Nais”

„Imamo kontinuitet kvalitetnih treninga, a sada i utakmica sa jačim i iskusnijim protivnicima od kojih stalno učimo i postajemo bolji igrači. U Bijeljinu idemo po novo iskustvo, da sprovedemo zamisli našeg trenera, da manje grešimo, da budemo efikasniji u napadu”, kaže „niški Denis Rodman“.

KKK „Nais“ ima sjajne odnose sa KKK „Bijeljina“ koji traju već godinu i po dana. KKK „Bijeljina“ je početkom ove godine donirala jedna sportska kolica KKK „Nais“. Isto tako, klub iz Semberije je ugostio pre dva meseca niški klub, što su bile i prve utakmice kluba sa Nišave. Saradnja se nastavlja.

„Mi u KKK „Nais“ smo zahvalni sportskim prijateljima iz KKK „Bijeljina“ na nesebičnoj pomoći sve ovo vreme. Od njih smo dobili prva sportska kolica, imamo stalnu komunikaciju u vezi organizacije kluba, držali su nam treninge u Nišu, a prve utakmice smo odigrali zahvaljujući njima uprvavo u Bijeljini”, kazao je predsednik KKK „Nais“, Marko Aleksandrović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com