Hronika

Tužan kraj potrage. Maturant pronađen mrtav na gradilištu

Još nerazjašnjene okolnosti pod kojim je stradao Jovan

Maturant Umetničke škole u Nišu Jovan Veselinović (18), koji je nestao u sredu, pronadjen je jutros mrtav u dvorištu zgrade u izgradnji u Ulici Branka Krsmanovića u Nišu, potvrdila je za medije porodica tragično nastradalog mladića.

Jovanova majka Milica Cvetković kazala je da joj je policija saopštila da je Jovan nastradao pod još nerazjašnjenim okolnostima.

“Još uvek ne znamo da li je nesrećan slučaj ili ubistvo. U toku je obdukcija koja će dati odgovore” izjavila je Cvetković.

Ona se zahvalila svim gradjanima Niša koji su proteklih dana učestvovali u potrazi i apelovala na medije da ne objavljuju da se njen sin ubio, sve dok istraga ne pokaže tačan uzrok smrti.

Za nestalim mladićem tragala je proteklih dana policija, ali i porodica i prijatelji. Jovanovi drugovi su po čitavom gradu oblepili plakate sa njegovom fotografijom.

Niš oblepljen Jovanovom slikom…

Mladić je poslednji put vidjen u sredu uveče oko 23 sata na Bulevaru Nemanjića. Popodne je proveo kod druga igrajući video igrice, a majci se poslednji put javio oko 21,30 časova.

Drugovi i porodica isticali su proteklih dana da je Jovan dobar momak, da nije pušio, pio, niti se problematično ponašao.

Policijska uprava u Nišu potvrdila je jutros da je u dvorištu zgrade u izgradnji u ulici Branka Krsmanovića pronadjeno beživotno telo, ali identitet nastradalog nije saopšten.

Više javno tužilaštvo u Nišu saopštilo je da se utvrduju sve okolnosti koje su dovele do smrti mladića.

Zgrada u izgradnji u ulici Branka Krsmanovića urasla je u korov i nisko rastinje, tako da telo mladića nije odmah primećeno

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

4 Komentara

  1. Hajde sad ko je kriv zbog takvog neobezbedjenog napustenog gradilista, da odgovara…

  2. Krivična prijava odgovornom licu za neobezbeđeno gradilište. Pošto je to grad Niš, nema ništa od toga. Policija ne izlazi iz službenih kola, zato nije ni mogla da ga nađe. Smena načelnika PU Niš za propuste u radu a policiji oduzeti službena kola i naterati ih da svoj posao rade pešice i da ne okreću glavu da ne vide prekršaj ili krivično delo. Ako načelnik PU Niš ne može da natera svoje policajce da rade posao za koji primaju platu, onda neka on izađe na ulicu i radi umesto njih!

  3. Uporno kazete gradiliste..napusteno..pre vise godina..bez cuvara…neobezbedjeno,preopasno!Ucek treba nesto ovako da se desi pa da se resavaju problemi…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com