Hronika

Turska porodica zaboravila ćerku na pumpi kod Niša

Pripadnici Policijske uprave u Nišu, u saradnji sa pripadnicima Policijske stanice Lapovo, zbrinuli su devojčicu iz Turske koju su roditelji zaboravili na benzinskoj pumpi u blizini Niša, na deonici auto-puta Niš-Beograd.

Turska porodica koja se sa odmora iz domovine vraćala u zapadnu Evropu, zaboravila je na benzinskoj pumpi kod Niša četrnaestogodišnju ćerku po povratku sa odmora u domovini. Nestanak deteta primetili su tek u Lapovu pa su alarmirali tamošnju policiju koja je obavestila niške kolege, i devojčica je zbrinuta do povratka roditelja.

“Devojčica i njen brat su spavali na zadnjem sedištu automobila kada su roditelji napustili vozilo. Tokom njihovog odsustva i četrnaestogodišnjakinja je izašla iz kola ali se mimoišla sa ocem i majkom. Oni su ušli u automobil i nastavili put, a da im deteta nema primetili su tek kod Lapova, kada se dečak probudio i kazao im da mu je sestrica nestala”, saznaju Niške Vesti od sagovornika upoznatog sa tim nesvakidašnjim dogadjajem.

“Uplašeni roditelji otišli su do Policijske stanice u Lapovu, a policajci otuda su alarmirali nišku policiju. Devojčica je pronadjena kako sedi na klupi na benzinskoj stanici. Kod sebe je imala pasoš tako da nije bilo sumnje da se radi o detetu za kojim je porodica tragala”, kazao je naš sagovornik.

Nesvakidašnji dogadjaj odigrao se 7. avgusta oko 7.45 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com