Sport

Turnir u basketu 3×3 u Gornjoj Studeni

Udruženje „Omladina Gornje Studene“ u nedelju 14. avgusta od 18 sati organizuje turnir u basketu 3 na 3. Događaj će biti održan na sportskom igralištu „Bača“ koje je ova grupa mladih renovirala uz podršku LFN.

Kao neformalna grupa, Omladina Gornje Studene, dobila je prethodne godine podršku na prvom Konkursu LFN, kao ideja sa najvećim brojem bodova na rang listi. Uredili su Dom kulture i teren ispred zgrade, aktivirali lokalnu zajednicu i krenuli da realizuju jednu po jednu akciju u selu. U međuvremenu su svoju neformalnu grupu i registrovali, što je potvrda želje i energije da nastave sa svojim radom na unapređenju mesta u kojem žive.

Ovo je pokazatelj da selo živi i da je mladim ljudima potrebna podrška na početku kako bi dalje razvijali zajednicu.

„Zahvaljujući Opštini Niška Banja i Lokalnoj fondaciji Niš, pobednički tim očekuje vredna nagrada u iznosu od 15.000 dinara, kao i košarkaška lopta. Svim učesnicima i posetiocima je zagarantovan uzbudljiv dan uz sport i druženje“ poručuju organizatori.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com