Društvo

Evo ko će „bez naknade“ da prodaje na pijacama

Tržnica izašla u susret sugrađanima

Rukovodstvo JKP „Tržnica“ Niš na čelu sa direktorom Goranom Đorđevićem donelo je odluku da izađe u susret sugrađanima koji nude svoje poljoprivredne proizvode, a čija vrednost ne prelazi trostruku vrednost dnevne naknade. Oni će svoju robu moći besplatno da izlažu na pijacama „Tvrđava“, „Krive livade“ i „Ćele Kula“.
„JKP „Tržnica“ Niš je na pomenutim pijacama opredelila i obeležila tezge koje će biti namenjene za ovu vrstu prodaje.“ – ističe Nikola Ždraljević iz Tržnice.

Još jedna važna odluka koja je doneta, a tiče se pijace „Tvrđava“ je ta da će se dana 25.10.2020. godine održati licitacija za zakup bokseva za prodaju sadnica na šetomesečnom nivou

„Pozivamo sva zainteresovana pravna i fizička lica koja se bave ovom delatnošću da učestvuju na javnoj licitaciji. Informacije u vezi licitacije mogu se dobiti na pijaci Tvrđava ili na broj telefona 069 421 67 17. “ – zaključuje Ždraljević.

Dnevna taksa na pijacama „Tvrđava“ i „Krive livade“ je 356 dinara sa PDV-om, a na „Ćele Kuli“ 331 dinar sa PDV-om.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com