Virus KoronaZdravlje

Troje preminulo u Kliničkom centru Niš

U Covid objektima Кliničkog Centra Niš, hospitalizovano je ukupno 370 pacijenata. Кod 164 pacijenata, od kojih i 7-oro dece koja su u stabilnom stanju, je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19. Nažalost, uprkos svim naporima lekara niškog Кliničkog centra, 3 pacijenata, sa potvrđenim virusom Covid -19 je preminulo.

 

Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 7 je priključeno na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju.

Svi pacijenti su pod 24 – časovnim nadzorom i detaljnim monitoringom životnih funkcija od strane lekara i medicinskog osoblja niškog Кliničkog centra.

Njihov klinički status se procenjuje iz minuta u minut, a terapijske mere preduzimaju u odnosu na terapijski odgovor.

U ZC Lekovac u Covid bolnici, trenutno je hospitalizovano 135 pacijenata. Кod 41 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa Covid -19.

U 4 Covid bolnice u ZC Vranje, ukupano je hospitalizovano 140 pacijenata. Кod 87 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa.

Među hospitalizovanim pacijentima, nema dece zaražene virusom Covid -19.

U ZC Surdulica, u Covid bolnici trenutno su hospitalizovana 57 pacijenata. Кod 29 pacijenta je potvrđeno prisustvo virusa Covid -19.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com