Društvo

Troje mladih ljudi dobilo je posao u okviru projekta „Moja prva plata“ u JKP „Naissus“

Troje mladih ljudi, preko programa“Moja prva plata“ koje sprovodi Nacionalna služba za zapošljavanje uz podršku Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, obavljaće poslove u narednih devet meseci u JKP“Naissus“Niš.

Program ,,Moja prva plata“ daje priliku mladima da steknu svoja prva radna iskustva, znanje i veštine kojima se povećavaju njihove mogućnosti za zaposlenje, dok istovremeno doprinosi rešavanju problema nedostatka stručnog kadra sa kojim se suočava poslodavac.

„Moram da se zahvalim Nacionalnoj službi za zapošljavanje, kao i svim ministarstvima koji prate ovaj program i koji su nam omogućili da povežemo ove mlade ljude u zajedničkom interesu. JKP“Naissus“ Niš kao društveno odgovorno preduzeće, uključilo se shodno svojim mogućnostima da investira u razvoj kadrova, da podmladi svoj kolektiv, da unese kreativnu i inovativnu snagu i energiju u postojećoj strukturi zaposlenih“, između ostalog je istakao direktor JKP“Naissus“Niš, Goran Milosavljević.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Verovatno SNS kadrovi i aktivisti koji su lupali ljudima na vrata pre izbora i lepili plakate.Samo takvi dobijaju posao u danasnje vreme u javnim i drzavnim preduzecima.

    1. Tako je, bravo, verovatno su i pored toga njih troje imali najvece veze, i najvise se angazovali po pitanju lupanja na vrata, a i najverovatnije najvise clanskih karata, sendvica, podeljeno… Jer samo takvi dobijaju posao u javnm firmama… to je od davnina poznato…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com