IZBORI 2022

Tribina Srpske stranke Zavetnici zakazana u Nišu

Tribina Srpske stranke Zavetnici u okviru predizborne kampanje zakazana je za 17. mart sa početkom u 19 sati u sali Simfonijskog orekstra.

Na tribini povećenoj Nišlijama, obratiće se predsednica Srpske stranke Zavetnici, Milica Đurđević Stamenkovski u svojstvu predsedničkog kandidata na predstojećim izborima.

“Srpska stranka Zavetnici na čelu s predsednicom stranke, Milicom Đurđević Stamenkovski, nastojaće da tokom kampanje za predstojeće izbore obiđe što je moguće više naselja u Srbiji, kako bi zajedno s lokalnim stanovništvom ustanovili goruće probleme tih sredina”, saopšteno je na sajtu ove stranke.

Pokret Zavetnici osnovala je početkom 2012. godine grupa od dvadeset ljudi, koji su se okupljali na barikadama srpskog naroda na KiM, organizovali brojne skupove i proteste, učestvovali u humanitarnom radu, dok je u avgustu 2019. godine zvanično osnovana Srpska stranka Zavetnici.  Prethodno ime stranke bilo je Srpski sabor.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com