Društvo

Tribina povodom Dana retkih bolesti

Udruženje Porodična Filharmonija organizuje tribinu povodom Dana retkih bolesti u nedelju, 28. februara od 18 časova. Tribina će zbog epidemije koronavirusom biti organizovana onlajn preko Zoom aplikacije.

 

Gosti na tribini biće Nataša Kovačević Živković, defektolog-oligofrenolog OŠ “Carica Jelena” Niš, predsednik Centra za edukaciju i socijalno uključivanje “Starija sestra”, i Ivan Anđelković, psiholog, asistent na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Nišu na studijskom programu Socijalni rad i psihoterapeut u superviziji.

“Imaćemo zanimljive teme, razmenjivaćemo iskustva, savete, razgovaraćemo o tome sa kakvim problemima se susreću osobe sa retkim bolestima i njihovi najbliži i šta bi trebalo promeniti da retki budu više vidljivi”, ističu u Udruženju porodična filharmonija.

Zainteresovane pozivaju da se prijave u inbox Udruženja, a na kraju prijava će dobiti podatke koji su potrebni kako bi se priključili tribini na Zoom aplikaciji.

Iz ovog Udruženja ističu da sve detalje mogu saznati na linku https://fb.me/e/6Vu3hq4Xy.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com