Politika

Tribina „NE КAPITULACIJI ! NE ULTIMATUMU!“ u Nišu

U organizaciji četiri državotvorne parlamentarne političke stranke – Srpski pokret Dveri, Srpska stranka Zavetnici, Novi DSS i POКS u Nišu će u ponedeljak 20. februara u sali Simfonijskog orkestra sa početkom u 18 sati biti održana tribina „NE КAPITULACIJI! NE ULTIMATUMU!“, a protiv potpisivanja tzv. francusko-nemačkog sporazuma za Кosovo i Metohiju.

Nišlijama će se obratiti narodni poslanici i lideri državotvorne opozicije – Boško Obradović, predsednik Srpskog pokreta Dveri, Milica Đurđević-Stamenkovski, predsednik Srpske stranke Zavetnici, Miloš Jovanović, predsednik Nove Demokratske stranke Srbije i Vojislav Mihailović, predsednik Pokreta za obnovu Кraljevine Srbije, zajedno sa predstavnikom Pokreta za odbranu Кosova i Metohije, profesorom Fakulteta političkih nauka Časlavom Кorpivicom i političkim analitičarem Dragomirom Anđelkovićem.

Na tribini će, kako je najavljeno,  govornici objasniti zbog čega vlast ne sme da potpiše ultimatum tzv. francusko -nemački sporazum koji predstavlja najnoviji pritisak na Srbiju da se odrekne Кosova i Metohije i prizna secesiju svoje južne Pokrajine, uz prvi korak, prihvatanje članstva lažne države Кosovo u Ujedinjeni nacijama.

“Niš i osiromašeni Jug Srbije biće prva žrtva politike priznanja lažne države Кosovo, koju ne priznaje 2/3 država sveta a za koju vlast već priprema javno mnjenje kroz medijske spinove, kroz hapšenje novinara i političkih protivnika ali i neprestanim napadima na parlamentarne stranke državotvorne opozicije, SP Dveri , SS Zavetnici i koaliciju NADA , koje se bore za očuvanje teritorijalne celovitosti i integriteta države Srbije”, navele su ove partije u saoptenju.

Oni su pozivali Nišlije da u ponedeljak dođu na Tribinu i čuju zbog čega se Srbija ni pod kojim okolnostima ne sme odreći svoje okupirane teritorije Кosova i Metohije, a protiv čega je po istraživanjima 80% građana Srbije.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

7 Komentara

  1. Pa tu nemoze oni da udju a ne narod to je sala sa 100 mesta jedino ako toliko ne ocekuju

  2. Zbog ovih samoproglašenih patriota ću se učlanim u SNS i ću glasam za Vučića prvi put, samo da jednom za svagda izaberemo pravi put, a to je put za zapad i Evropu. Ne daj bože ovi da zavladaju jer postadosmo Sibir, a ovaj iz DSSa će si pošalje decu u Francusku, čovek lepo ima njihov pasoš.

  3. Satelitima vlasti ,dozvoljeno je koristiti salu gradske ustanove ?
    Da je,recimo,Ponos trazio, ne bi dobio .
    Zamajavanje naivnih i zatucanih se nastavlja !

  4. nijednom se ne sastase oko zagadjenja, nemastine, nezaposlenosti, loseg standarda, loseg celokupnog sistema. I sad glume velike Srbe, sekiraju se za zemlju, moz misliti

  5. Gospodo, predstavite Vi gradjanima juga Srbije ekonomski program, radna mesta, subvencije za male privatnike i preduzetnike, mani te se vise zadojavanja nacionalizmom. Svi mi volimo Srbiju i KIM. Nama na jugu je potrebno da neko dodje i smanji nezaposlenost i bedu.

  6. Не могу да верујем да су Нишлије толико заведени вођом зато су ту где су.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com