IZBORI 2022Politika

Tribina koalicije “Boris Tadić – Ajmo ljudi” zakazana u Nišu

Tribina koalicije “ Boris Tadić – Ajmo ljudi” zakazana je za subotu 12. marta u 17 sati u prostorijama Simfonijskog orkestra u Nišu.

Na tribini povećenoj Nišlijama, obratiće se predsednik Socijaldemokratske stranke Boris Tadić, potpredsednik Socijaldemokratske stranke Miodrag Stanković, predstavnik pokreta 1 od 5 miliona Stefan Novaković , predsednik Bošnjačke građanske stranke i koalicije Tolerancija Jasminko Hadžisalihović, predsednik Nove stranke Aris Movsesijan, kandidat za premijera Srbie Goran Radosavljević i ostali predstavnici koalicije, najavljeno je iz ove koalicije.

“Tribina će imati za cilj predstavljanje programa i kandidata za narodne poslanike koalicije “Boris Tadić- Ajmo ljudi”, kao i predstavljanje jedne nove generacije političara koja sada  prvi put izlazi na parlamentarne izbore sa jasnom namerom borbe za demokratsku i evropsku Srbiju”, piše u dopisu dostavljenom niškim medijima.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com