Hronika

Tri saobraćajne nezgode u prethodna 24 sata

U tri odvojene saobraćane nezgode juče su povređene su 4 osobe. U policiji kažu da se uzroci utvrđuju, a o svemu je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Nišu.

Juče oko 15 sati i 30 minuta na državnom putu Aleksinac-Niš u sudaru dva putnička vozila povređene su dve osobe. Žena (36) koja je vozila opel zadobila je povredu ruke. U ovoj nezgodi povređen je i dečak star 12 godina, putnik iz renoa. Vozač renoa (44) nije povređen. U policiji kažu da se uzrok ove saobraćane nezgode utvrđuje, a o svemu je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Nišu.

U Zavodu za hitnu medicinsku pomoć Niš saopštavaju da je u saobraćajnoj nezgodi na Trupalskom putu u popodnevnim satima muškarac (36) zadobio povrede glave. Kako nezvanično saznajemo, u pitanju su lakše povrede. U policiji kažu da je juče u Jadranskoj ulici opel sleteo sa puta i udario u banderu. Uzrok se utvrđuje i obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo u Nišu.

A u samom centru grada povređen je muškarac star 22 godine. U Zavodu za hitnu medicinsku pomoć Niš saopštavaju da je muškarac zadobio povredu ramena juče nešto pre 17 sati. U policiji su potvrdili da je na raskrsnici na Trgu Pavla Stojkovića i Obrenovićeve ulice prijavljena nezgoda u kojoj su učestvovali automobil i motor. Uzrok saobraćane nezgode se utvrđuje, a o svemu je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Nišu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com