Promo

Tri praktična načina kako sprečiti prekomerno znojenje i neprijatne mirise

Znojenje tela je prirodna funkcija organizma. Telo se na taj način oslobađa toksina i reguliše temperatruru. Ali prekomerno znojenje može biti jako neprijatno, pogotovo ako se ne može kontrolisati.

Zbog toga, predstavićemo vam nekoliko praktičnih saveta kako možete smanjiti prekomerno znojenje.

Birajte prijatne materijale

Kada je odeća u pitanju, često se vodimo estetikom. Međutim, pojedini materijali, pogotovo sintetički, samo pospešuju prekomerno znojenje i neprijatne mirise.

Zbog toga birajte prijatne, prirodne materijale, kao što su pamuk, lan i viskoza. Oblačite svakog dana čiste stvari jer bakterije na odeći takođe stvaraju neugodan miris znoja.

Vodite računa o ishrani

Hrana utiče na brojne procese u našem organizmu, uključujući i znojenje, tako da morate imati u vidu da pojedine namirnice mogu biti okidač znojenja.

Izbacite začinjenu hranu, smanjite unos kofeina na minimum i jedite više voća i povrća.

Koristite antiperspirant

Antiperspiranti su jedan od najefikasnijih načina kako se izboriti sa prekomernim znojenjem i neprijatnim mirisima!

Fitogal Antiperspirantna deodorantna krema “Whisper” pruža jedinstvenu, efikasnu zaštitu u odnosu na razvoj neprijatnog mirisa tela. Nanosi se samo jednom u toku dana pri čemu kožu ispod pazuha održava suvom, glatkom i parfimisanom senzualnim, diskretnim mirisom koji se dugo zadržava. Ovaj proizvod ne sadrži alkohol i ne boji tkaninu odeće sa kojom, eventualno, može doći u kontakt.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com