Sport

Tri pojačanja na Čairu

Bogdanović (22) je na Čair stigao iz Voždovca, gde je bio standardni prvotimac i u kojem je stekao ozbiljno superligaško iskustvo. U pitanju je rođeni Nišlija i to je još jedan razlog što su se čelnici Radničkog odlučili da angažuju. Mladi Nišlija prošao je omladinsku školu Crvene zvezde, a potom se oprobao u inostranstvu.

Posle Portimonensea u Portugalu i Mure u Sloveniji, odlučio je da se vrati i ponovo zaigra na srpskim terenima. Bio je veoma zapažen u dresu Voždovca, dobrim partijama je skrenuo pažnju ljudi iz Radničkog, pa će karijeru nastaviti u svom rodnom gradu i pokušati da pomogne ekipi da se na proleće vrati na evropsku scenu.

Mesarović (23) je fudbaler od koga se na Čairu mnogo očekuje. Radi se o igraču koji poseduje ozbiljan kvalitet i koji je bio reprezentativac Srbije do 18, 19 i 21 godine. Ponikao je u Vojvodini, za koju je odigrao 47 utakmica. U novosadskom timu je već sarađivao sa trenerom Radoslavom Batakom, koji je imao veliko poverenje u njega i pod čijim je vođstvom igrao utakmice u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Posle Vojvodine je nastupao Napredak i Kabel, a u Niš je stigao iz IMT-a.

Dujmović (22) je još jedan fudbaler sa reprezentativnim iskustvom, pošto se radi o golmanu mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine. Mladi čuvar mreže u Niš je stigao iz Spartaka iz Subotice, čiji je standardni golman bio u poslednjih godinu i po dana. Dujmović će biti ozbiljna konkurencija iskusnom Damiru Kahrimanu za mesto između stativa.

Veoma važna vest je i produžetak ugovora sa Nikolom Aksentijevićem, koji je svojim igrama i zalaganjem u prethodnom periodu postao pravi vođa tima i koji svojim autoritetom utiče na sve ostale. Aksentijević provodi svoj drugi mandate u Radničkom i biće jedna od glavnih uzdanica na putu Radničkog ka plasmanu u kvalifikacije za UEFA Ligu Konferencija.

Ekipu su u međuvremenu napustili Borko Duronjić, koji je otišao u Radnik iz Surdulice i makedonski internacionalac Todor Todoroski. Još ranije su otišli Nikola Stevanović u nemački Ingloštat i Vanja Ilić.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com