Hronika

Tri osobe povređene u sudaru autobusa i kamiona!

Tri osobe su povređene, jedna teže, a dve lakše, u sudaru autobusa i kamiona koji se dogodio u utorak, u 7 časova i 15 minuta, na Bulevaru 12. februar ispred ulaza u Duvansku industriju.

Kako navode iz policije, u sudaru su učestvovali kamion “Iveko” kragujevačkih tablica i autobus gradskog prevoza, a jedna ženska osoba (1967) je zadobila teže povrede, dok su kod jedne žene (1968) ustanovljene lakše povrede. Naknadno, u toku dana, se hitnoj pomoći javio i muškarac (1959) sa lakšim telesnim povredama.

Nakon ukazane pomoći na licu mesta povređeni putnici autobusa su prevezeni u Urgentni centar radi daljeg zbrinjavanja, nakon čega su pušteni na kućno lečenje.

Policija je izvršila uviđaj i obavestila tužilaštvo, a uzrok nezgode znaće se naknadno.

U ulici Dimitrija Tucovića povređen pešak

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila, takođe u utorak, oko 15 časova i 15 minuta, u ulici Dimitirja Tucovića, povređen je pešak.

“U udesu su učestovali automobil “Ford” niških oznaka i žena (1969) koja je zadobila lakše telesne povrede i ukazana joj je pomoć na licu mesta. Policija je izvršila uviđaj, obavestila Osnovno javno tužilaštvo, a uzrok će biti naknadno utvrđen.” kažu iz PU u Nišu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com