Hronika

Tri osobe izbodene nožem, jedan muškarac teže povređen

Tri osobe su povređene u obračunu koji se danas oko 15 časova dogodio u niškom selu Popovac, prenosi Telegraf.

Jedan muškarac zadobio je ubod nožem u stomak i teže je povređen.

Кako saznaje Telegraf, do obračuna je najpre došlo između dvojice muškarca, od kojih je jedan, nakon rasprave, drugog ubo nožem. Ubrzo nakon toga, prijatelji žrtve su krenuli da se osvete napadaču, ali je on dvojicu, takođe, povredio nožem.

Napadač je, navodi Telegraf, pobegao kod komšije, gde ga je policija pronašla.

U toku popodneva, u KC Niš, primljene su tri osobe, dva muškarca i žena, sa ubodnim i drugim povredama. Odmah po prijemu, urađena je kompletna, hitna dijagnostika, prilikom koje je utvrđeno da je:

S.I. 1979. zadobio povrede trbuha, odnosno leziju jetre, zbog čega je hitno operisan.  Nakon hirurške intervencije, pacijent je vitalno stabilan.

M.M. 1986. zadobila penetrantnu povredu na levoj strani grudnog koša, te je odmah urađena torako drenaža, a pacijenatkinja je trenutno stabilno, nije neposredno životno ugrožena i hospitalizovana je radi dalje opservacije.

A.M. 198.2 zadobio penetrantnu povredu na levoj strani grudnog koša. Povreda je sanirana, pacijent nije životno ugrožen i hospitalizovan je, radi dalje opservacije, rekli su za Niške Vesti u Kliničkom centru.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com