Sport

Trenerska škola još neostvarena želja niške plivačice sa invaliditetom

Trenerska škola na Fakultetu sporta i fizičke kulture već godinu dana je neostvarena želja Nišlijke Andrijana Conjić (26), plivačice sa invaliditetom.

Nekoliko godina unazad Andrijana je jedina niška predstavnica na plivačkim takmičenjima osoba sa invaliditetom, a velika joj je želja i da se oproba kao trener, medjutim nepromostivu prepreku predstavlja joj školarina od 50.000 dinara.

„Moja porodica ne može da izdvoji toliki novac za školarinu. Otac je u penziji, a majka je bez posla. Ja sam završila frizersku školu u školi „14. oktobar“, ali sam nezaposlena“, rekla je Andrijana Conjić

Foto: B.Lj.

Ona je kazala da joj je na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja potvrdjeno da može da upiše trenersku školu pošto ima završen četvrti stepen srednje škole.

„Nadam se da ovog septembra krenem na obuku koja traje šest meseci. Obećali su mi pomoć iz grada. Imala sam i do sada neka obećanja, nadam se da će ovoga puta biti ispunjena“, izjavila je Conjić.

Ona je kazala da je humanista, uvek spremna da pritekne u pomoć svima kojima je pomoć potrebna tako da se nada da će ovoga puta njoj neko pomoći.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com