Servisne

Treći larvicidni tretman komaraca na teritoriji Niša

Preduzeže Sanit M&M, će u periodu od 20.06. do 22.06. obavljati treći larvicidni tretman komaraca na teritoriji Niša.

Suzbijanje larvi komaraca vršiće se duž rečnih tokova i zabarenih površina po sledećem rasporedu:

20.06.2019. – GO Pantelej: priobalja Malčanske, Breničke, Matejevačke reke i Knezselskog potoka i Nišave od uliva Jelašničke reke do Mosta Mladosti.
GO Palilula: priobalja Gabrovačke reke i Suvodolskog potoka do pruge, priobalje Nišave od železničkog mosta do uliva u Južnu Moravu, priobalje Južne morave od ulaska u Gornje Međurovo do ušća sa Nišavom.

21.06.2019. – GO Niška Banja: priobalja reke Ostrovačke, Kunovičke, Jelašničke, Kutinske, Nišave od vikend naselja Ostrovica do naselja Brzi Brod i Mrtvaja kod Niške Banje.
GO Medijana: priobalja Gabrovačke reke i Suvodolskog potoka od pruge do ušća, priobalje Nišave od Brzog Broda do Železničkog mosta, i bara kod Brzog Broda.

22.06.2019. – GO Crveni Krst: priobalja Toponičke i Rujničke reke, Humskog i Rujničkog potoka, priobalje Nišave od Železničkog mosta do uliva u Južnu Moravu i priobalje Južne Morave od ušća sa Nišavom do izlaska iz Donje Trnave.
GO Palilula: Batušinačke bare, bare pored Nišave i staro korito kod Medoševca, Ciganski ključ i bare između sela Trupale i Popovac.

Operativci će biti na terenu svakog dana od 8,00 časova.

Preparat kojim se obavlja tretman neškodljiv je za floru i faunu, te ne iziskuje posebne mere predostrožnosti, poručuju iz preduzeća Sanit M&M.

U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika tretman se odlaže za prvi naredni dan kada vremenski uslovi budu pogodovali.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com