Sport

Treća sreća u dresu Radničkog: Radoš Bulatović ponovo na Čairu!

Stameni defanzivac Radoš Bulatović ponovo se vratio na “Čair”. Nakon polusezone u surduličkom Radniku Radoš pojačava odbranu niškog Superligaša i oblači njegov dres po treći put.

Iskusni igrač je komandovao odbranom na Čairu od 2013. do 2014. i od 2015. do 2017. godine, a za to vreme je nastupio na ukupno 90 utakmica i postigao 7 golova za niški tim.

“Srećan sam što sam opet na Čairu. Nadam se da će Radnički ove godine napraviti korak više i plasirati se u Evropu koja nam je prethodne dve godine izmakla u poslednjim kolima. Trudiću se da opravdam svoj povratak i pomognem klubu u ostvarenju dugo željenog cilja!” kaže popularni Bulat.

Dres Radničkog su pre njega ove zime zadužili Siniša Babić, Dušan Mićić i Lukas Žunior, a Nišlije su sada u potrazi za još jednim golmanom koji će pored Živkovića i Kojića konkurisati za mesto među stativama.

Bulatović je već stigao u turski Belek, gde se Radnički priprema za nastavak sezone u Superligi Srbije.

“Meraklije” će u prvoj kontrolnoj utakmici u Beleku odmeriti snage sa petoplasiranim timom bugarskog prvenstva Botevom iz Plovdiva. Meč između Radničkog i Boteva počeće u 13:30 časova po našem vremenu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com