Promo

Tražite fiskalnu kasu? Imamo odlično rešenje za Vas – Gallus

Ako vas muči odabir fiskalne kase za Vaš biznis, birajte najbolje a sarađujte sa profesionalcima – to je uvek najbolja preporuka.

Gallus je ovlašćeni servis za prodaju fiskalnih kasa i POS štampača Geneko, HCP i Moja kasa, za detaljne informacije o performansama ovih uređaja pogledajte njihov sajt OVDE.

Više informacija oko ugradnje i potrebne dokumentacije možete da dobijete na broj telefona preduzeća Gallus iz Aleksinca:  060/40 98 124

HCP
Best 7 i HCP Best 6

Ovaj uređaj je projektovan tako da korisnicima ostavlja mogućnost izbora pristupa internetu na više načina:
* LAN
* WiFi
* 4G sa dve SIM kartice,
ovo povezivanje obezbeđuje da možete u potpunosti da se posvetite obavljanju delatnosti bez bojazni od eventualnih zastoja i prekida u radu, uz smanjenje troškova i veću nezavisnost (niste u obavezi da zaključujete ugovore sa mobilnim operaterima).

Best 7 je pogodan za sve tipove maloprodaja, imajući u vidu da njegove karakteristike mogu zadovoljiti i najzahtevnije korisnike.

Geneko GRT 110

POS štampači Geneko

Geneko POS štampači su bazirani na termalnoj tehnologiji. Malih su dimenzija i ostvaruju brzinu štampe od 100 do 160 mm u sekundi u zavisnosti od modela. Namenjeni su za štampu fiskalnih računa u svim tipovima prodajnih mesta koja koriste računar. Povezivanje se vrši preko USB interfejsa. Štampači su opremljeni senzorima za detekciju temperature glave štampača i nestanka papira. Raspolažu mehanizmom za lako umetanje papirne trake i sekačem za automatsko sečenje papira.

Modeli POS štampača:

  • Geneko POS štampač GPP-60
    Širina termo rolne 58 mm
    Brzina štampe 100 mm/sec
    Dimenzije: 125x161x111.4 mm
  • Geneko POS štampač GPP-80
    Širina termo rolne 80 mm
    Brzina štampe 160 mm/sec
    Dimenzije: 185x140x138 mm

 eFiskal Saturn 1000

Više informacija oko ugradnje i potrebne dokumentacije možete da dobijete na broj telefona preduzeća Gallus iz Aleksinca:  060/40 98 124.

GALLUSGEBI.RS

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com