Promo

Traži se “sto više” u novootvorenom elitnom restoranu MONTALE (VIDEO)

Veliko interesovanje za elitni restoran MONTALE u Leskovcu traje od kada je on i zvanično otvoren. Za vikend se tražio sto više, jer su mnogi došli da provere kako to izgleda namoderniji restoran u gradu, koji se nalazi u renoviranom Hotelu Leskovac bivšem Beograd.

Otvaranju ovog novog restorana prisustvovao je i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetković, koji je pozdravio otvaranje restorana uz komentar da je ovo još jedna dobra ponuda kako za Leskovčane tako i za goste ovog sve posećenijeg južnog grada Srbije.

MONTALE ima standard kakav se trenutno neguje u svetu a može da ugosti 130 ljudi. Meni restorana obiluje svetskim specijalitetima ali i domaćim jelima. Služe se kvalitetna pića dok uz preporuku ovih vrskin ugostitelja možete da probate i najelitnije kulinarske bravure.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @restoran_montale

Vlasnik restorana poznati niški privrednik Zvonimir Mitrović, ističe da je ovo početak jedne velike ugostiteljske priče pod imenom MONTA.

“Ovakav restoran nema ni Niš a ja sam radostan jer smo u Leskovcu pojačali konkurenciju, koja će dobro doneti najviše sugrađnima. Osoblje koje je angažovano se nesebično zalaže i trudi da naša usluga bude vrhunska, baš kao što nasi gosti zaslužuju”, rekao je uz osmeh Mitrović koji dodaje da će možda i Nišlije uskoro imati priliku da uživaju u sličnom ambijentu.

Leskovčani kažu da su dobili prijatno mesto za uživanje i stvaranje uspomena, dok je gradonačelnik Goran Cvetanović, srećan zbog činjenice da je starom poznatom hotelu vraćen sjaj.

Telefon za REZERVACIJE: 064/847 3227

FACEBOOK + INSTAGRAM

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com