EkonomijaPromo

“Transformacija” nekretnina u Nišu: Zašto izabrati City Expert?

Svake subote agenti City Expert-a su dostupni za sve konsultacije na štandu TC “Delta Planet”

Kada je agencija City Expert načinila svoje prve korake na niškom tržištu 2022. godine, donela je tornado inovacija u svetu prometa nekretnina na jugu Srbije. Daleko šira ponuda, autentičan pristup prezentovanja nekretnina korišćenjem naprednih digitalnih tehnologija, uz podršku stručnog tima, objašnjava sve veći broj zadovoljnih korisnika koji su zakupili ili kupili nekretninu preko ove agencije.

 

Veran prikaz vašeg budućeg doma

Prilikom prve posete sajtu cityexpert.rs odmah je primetna autentičnost u predstavljanju aktuelne ponude kvalitetnim fotografijama, video snimcima, 3D prikazom i profesionalnom skicom svake nekretnine.

 Transparentnost u svakoj informaciji

City Expert se ponosi transparentnošću i jasnim informacijama o svakoj nekretnini, uključujući i sve relevantne detalje o ceni, lokaciji, površini, strukturi i dodatnim karakteristikama. Za procenu okvirne rate stambenog kredita, na sajtu je dostupan stambeni kalkulator.

Napredni filteri za laku pretragu željenog objekta

Platforma omogućava detaljne filtere za efikasnu pretragu prema ključnim karakteristikama koje su za korisnika od najvećeg značaja kao što su: lokacija, kvadratura, opremljenost, godina gradnje, renoviranost, pa čak i specifičniji zahtevi poput mogućnosti držanja kućnih ljubimaca. Ukoliko kupujete ili zakupljujete nekretninu, za svega par minuta možete doći do željene, i to potpuno besplatno.

Najveća ponuda novogradnji

City Expert u Nišu nudi impresivnu paletu novih stambenih objekata visokog kvaliteta iza kojih stoje provereni investitori. Dostupni su izgrađeni projekti ili nekretnine u procesu izgradnje sa nižom cenom po kvadratu. Ukoliko tražite stan u novogradnji u Nišu, na cityexpert.rs je to lako pronaći.

City Expert i u TC “Delta Planet

Svake subote agenti City Expert-a su dostupni za sve konsultacije na štandu TC “Delta Planet”, kod makete “Kula”, ekskluzivnog projekta blizu pešačke zone i centra Niša!

 

Najniža provizija za vlasnike nekretnina

Ukoliko je Vaš cilj prodaja sopstvene nekretnine, City Expert sa ponosom može da se istakne najnižom provizijom za vlasnike na tržištu. Osim toga, usluga uključuje besplatnu procenu vrednosti nekretnine na osnovu temeljnog praćenja tržišta i ažuriranja cena nekretnina svakog meseca.

 Jedinstvena i potpuno besplatna korisnička podrška

U sklopu modela online agencije za nekretnine, najveća vrednost City Expert-a je svakako izvanredna korisnička podrška. Tim iskusnih agenata igra ključnu ulogu tokom celokupnog procesa zakupljivanja ili kupoprodaje, garantujući potpunu i čistu dokumentaciju za svaku nekretninu na platformi. Pored toga, online agenti vode efikasne pregovore između strana, obavljajući sve pravne i administrativne poslove.

Zbog svih navedenih prednosti, iskusite sve prednosti saradnje sa City Expert-om,
posetite, pregledajte sajt cityexpert.rs ili
pozovite 018 3 404 000.
Pišite na nis@cityexpert.rs ili
posetite obiđite prostorije u Ulici cara Dušana 54. .

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com