Promo

TRANSCOM otvara kontakt centar na jugu Srbije

Transcom je švedska multinacionalna kompanija koja posluje širom sveta i poseduje ekspertizu u upravljanju projektima iz različitih grana industrije.

U Beogradu posluje od 2014, a u Novom Sadu od 2019. godine. Nakon pet godina rada u Transcomu je zaposleno preko 500 posvećenih specijalista za korisničko iskustvo koji pružaju usluge na 13 jezika i opslužuju klijente iz različitih industrija rada. Dugogodišnji klijent kompanije, jedan od vodećih na evropskom tržištu u oblasti online bankarstva, imaće čast da otvori prvi Transcom contact centar na jugu Srbije, u Nišu.

“Naš klijent predstavlja jednu od vodećih banaka u domenu online poslovanja, sa preko 2 000 000 klijenata širom Evrope i 16 godina sigurnosti, uspešnog poslovanja, bankarskih proizvoda i usluga prema korisničkim potrebama i najvišim evropskim standardima. Otvaranjem nove lokacije samo smo dokazali da je primarna vizija našeg klijenta da raste i razvija se, ide u hod sa vremenom i modernizuje svoje procese kako bismo pružili najbolju podršku našim korisnicima. Sa nestrpljenjem očekujemo ostvarenje budućih planova kao i nove članove našeg tima.” – Ivana Mitić, Business Manager

Kompanija Transcom je u Srbiji prepoznata kao pouzdan i atraktivan poslodavac, a poverenje zaposlenih nadograđuje konstantnim ulaganjem u najbolje uslove rada, pripremu pouzdanog plana razvoja karijere, specifičnih znanja, edukacije i obuke, sa ciljem da bude pravi izvor znanja za zaposlene. Međunarodno iskustvo i kompetentnost u različitim oblastima prenose i na poslovanje u Srbiji i prilagođavaju se potrebama lokalnog tržišta.

“Grad Niš kao bitno raskršće puteva i multikulturalna sredina stvorio je glavni preduslov za širenje poslovanja Transcom Worldwide na jug Srbije. Danas sa ponosom možemo objaviti da je naša poslovnica krenula sa radom i da poželimo dobrodošlicu novim kolegama. Ovo je prva faza naše ekspanzije na jug Srbije, u narednim koracima očekujemo da povećamo operativne kapacitete i zaposlimo veći broj agenata. S toga iskoristićemo ovu priliku da sve građane sa znanjem nekih od stranih jezika poput nemačkog, španskog, portugalskog ili engleskog pozovemo da nam se jave”, kaže Miljana Stanković, Site Lead.

Na globalnom nivou, Transcom je vodeća kompanija za pružanje različitih usluga putem pozivnih centara u svetu. Svakim danom, širom sveta, 29 000 stručnjaka korisničke podrške pomaže da se opsluži 1,5 milionu klijenata na 33 različita jezika.

Kompanija se oslanja na motivisane ljude koji znaju kako da pruže najbolje rešenje za svaku sitauciju sa kojom se klijenti susreću, putem svih dostupnih kanala i u svako vreme. Svake godine zapošljava hiljade novih ljudi, vodeći se vizijom da su ljudi ti koji čine razliku.

Ako želite da konkurišete za posao u TRANSCOM-u više informacija OVDE.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Gde se nalazi vaša kancelarija u Nišu? Da li su u pitanju poslovi od kuće ili zaposleni dolaze u kancelariju da rade? Konkretno me zanima za Niš.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com