Hronika

Tragedija u Kubanskoj ulici: Mladić pucao sebi u glavu i preminuo

Kako su Niške Vesti već objavile, danas oko 16 sati pronađen je  u porodičnoj kući sedamnaestogodišnji Đ.S. sa prostrelnom ranom glave i pištoljem kraj sebe. On je, nažalost, nakon nekoliko sati preminuo, a po nezvaničnim informacijama radi se o samoubistvu.

Tragedija se dogodila u  Kubanskoj ulici, a nesrećnog mladića je pronašao rođak u lokvi krvi. Nekoliko sati kasnije podlegao je povredama u Kliničkom centru u Nišu, saznaje “Blic”.

Prema nepotvrđenim informacijama, mladić je pucao u slepoočnicu iz pištolja svog oca koji je oficir Vojske Srbije, a na putu ka KBC Niš rađena je reanimacija. Komšije svedoče da se radi o dobroj porodici, da je mladić bio i dobar đak, pa je razlog zašto je digao ruku na sebe za sada nepoznat.

Ovo je drugo samoubistvo u našem gradu za poslednjih deset dana. Prethodno se desilo 10. maja, kada je četrdesetčetvorogodišnji Nišlija S.M. isekao vene oko 7 sati u porodičnoj kući u Velikojastrebačkoj ulici u niškom naselju Ledena stena. Od početka godine do kraja februara u Nišu su se dogodila čak sedam samoubistava.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com