Hronika

TRAGEDIJA: U Durlanu pod ruševinama stradala deca (FOTO, AUDIO)

Na uglu Studeničke i ulice Milana Blagojevića u Durlanu, prilikom eksplozije plinske boce od siline detonacije plafon kuće srušio se na nesrećnu porodicu. U ovoj tragediji koja se dogodila oko 15 sati  stradalo je dvoje dece,  a petoro odrsalih povređeno.

Mesto nesreće

Kako je Niškim Vestima rekao komšija koji je pritekao u pomoć povređenima, silina eskplozije plinske boce je jednog od ukućana izbacila na ulicu, pa je prizor koji je video nakon što je izašao iz svoje kuće bio stravičan.

“Pitao sam da li ima još nekog u kući i rečeno mi je da “ima”. Počeo sam da se derem  i ušao kroz prozor koga nije bilo i pokušao da spasim telo dečaka. Nisam uspeo”, priča kroz suze prvi komšija Dejan Tocić.

Dejan Tocić, komšija koji je prvi pritekao u pomoć

Hitna pomoć je poziv dobila u 15.17, što je bilo nekih pet minuta posle nesreće. Eksploziju plinske boce čuli su i stanovnici okolnih ulica, a svedoci kažu da su se dve ulice dalje, u ulici Žikice Španca, zatresli prozori.

Eksplozija plinske boce nije izazvala požar, ali je od siline na ukućane pao plafon. Komšija kaže da je izazvala  ogroman oblak prašine.

Po nezvaničnim informacijama stradala su deca, blizanci, dečak i devojčica, o čijem uzrastu još nema informacija,  a petoro odraslih je povređeno.

Svedočenje Dejana Tocića

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com