Hronika

Traga se za napadačima na mladića na Bulevaru Nikola Tesla

Niška policija i dalje traga za dvojicom muškaraca koji su na Bulevaru Nikola Tesla u Nišu napali i izboli devetnaestogodišnjeg mladića.

U Osnovnom tužilaštvu u Nišu kazali su da se napadači terete za krivično delo razbojništvo.

Branko S.(19) je u nedelju oko 19 časova sedeo na klupi ispred zgrade u niškom naselju Stevan Sidnjelić sa drugovima i drugaricama iz istog naselja, kada su im prišla dvojica nepoznatih muškaraca i zatražili im novac. Jedan je napao Branka, a drugi njegovog druga. Udarali su ih, šutirali, tražili im novac, a na kraju Branka izboli nožem. Posle napada zatražili su novac, a otiši su nakon što im je izbodeni mladić dao 200 dinara.

Roditelji Branka S. prevezli su svojim kolima sina u Klinički centar gde su mu lekari sanirali dve ubodne rane u nozi i povredu na licu, pored oka.

Stanovnici naselja Stevan Sindjelić užasnuti su onim što se dogodilo u njihovm naselju, posebno što su izbodeni mladić i njegov drug, kako su kazali “deca za primer”.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com