KulturaZabava

Tradicionalno “Veče za dame” u bioskopu Vilin Grad uz Miloša Bikovića i film “Hoću muža”

Poklon za sve dame

Još jedno „Veče za dame“  u bioskopu Vilin Grad biće održano 25. marta u 20 sati, uz aktuelnu rusku romantičnu komediju „Hoću muža“, rediteljke Sonje Karpunine (Sonya Karpunina). Glavne uloge pored domaćeg glumca, Miloša Bikovića, tumače i Kristina Asmus, Marina Aleksandrova, Sergej Gilev, Julija Aug, Sergej Komarov. Film je, podsećanja radi, premijerno prikazan na ovogodišnjem FEST-u.

U ovoj duhovitoj ljubavnoj priči publika će upoznati novinarku Ljubu ( Kristina Asmus) kojoj se sve u životu odvija po planu: radi kao TV voditeljka i ima uspešnog i bogatog verenika Roberta.
Međutim plan ide dođavola kada se baterija u Ljubinom telefonu isprazni i ona od slučajnog prolaznika zatraži da pozove sa njegovog telefona. Ispostavilo se da je to Sergej ( Miloš Biković), čiji je život takođe do tog dana proticao mirno i stabilno. Ovaj susret će pokrenuti niz događaja koji će u potpunosti promeiti Ljubin i Sergejev život, a i njih same.

Karte u prodaji na blagajni bioskopa Vilin Grad, Niš

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com