Društvo

Tradicionalno, u susret novogodišnjim praznicima Gradska opština Medijana obradovala mališane

Sa željom da najmlađe Medijance obraduje pred praznike, Gradska opština Medijana je i ove godine obezbedila novogodišnje paketiće za decu, kako bi im izmamila osmehe i praznične dane učinila radosnijim.

Nema lepšeg prizora od dečjih osmeha i zato GO Medijana, iz godine u godinu, povodom novogodišnjih i božićnih praznika, daruje najmlađe i priređuje im iznenađenja.

“Deca su najvažniji deo našeg društva i treba ih uvažavati, slušati, voleti, hrabriti, podržavati, jer jedino će tako izrasti u prave ljude”, izjavio je predsednik GO Medijana Nebojša Кocić uručujući poklone deci koja su se zatekla u Svetosavskom parku.

Predsednik Кocić, je ovom prilikom, uputio čestitke svim sugrađanima povodom predstojećih praznika, sa željom da ih proslave u zdravlju, ljubavi i veselju i dodao, da svima nama ova današnja slika nasmejane dece bude motiv i inspiracija da svet u kome živimo, svakodnevno zajednički menjamo nabolje.

Podela paketića biće organizovana i naredna dva dana, i to u parku Čair i na Trgu Кralja Aleksandra ujedinitelja.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com