Sport

Tradicionalni turnir “Neškovi dani” u Gornjem Matejevcu

Na terenu u Gornjem Matejevcu i ove godine će svoje snage odmeriti fudbaleri sa teritorije Opštine Pantelej. Oni će se, zajedno sa ekipom “Elin pelin” iz Bugarske, boriti za za pobedu na tradicionalnom, memorijalnom turniru “Neškovi dani”, koji organizuje FK “Jedinstvo” iz G. Matejevca.

Zvanično otvaranje je u petak 30. juna u 17 i 30 minuta, a manifestacija će trajati do nedelje.

Ovo memorijalno sportsko takmičenje već godinama se igra u čast nekadašnjeg igrača Fudbalskog kluba “Jedinstvo” iz Gornjeg Matejevca – Nenada Miladinovića, koji je preminuo nakon teške borbe sa opakom bolešću.

Fudbaleri iz Gornjeg Matejevca ovom manifestacijom odaju počast i Nenadu Miljkoviću i Miodragu Gociću, mladim sportistima i nekadašnjim saigračima, koji više nisu među živima.

Ovaj turnir u fudbalu svake godine isprati veliki broj meštana, predstavnika GO Pantelej, uz čiju se podršku i organizuje, a u poslednjih par godina gosti Matejevca su i fudbaleri iz Bugarske.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com