Kultura

Tradicionalni Novogodišnji koncert Akademskog hora SKC-a

Kraj decembra je po tradiciji rezervisan za dobar zvuk i talentovane pevače našeg Akademskog hora. U holu niškog Univerziteta, 26.12.2018. u 20 časova, nastupiće Akademski hor pod dirigentskim palicama mr Ivane Mirović i mr Zorana Stanisavljevića, a u okviru održavanja tradicionalnog Novogodišnjeg koncerta.

Kao i svake godine Univerzitet u Nišu i Studentski kulturni centar Niš žele da ljubiteljima muzike prirede praznični koncert, u svečanoj atmosferi i da tako, na najbolji mogući način, zajedno sa publikom isprate staru godinu.

Akademski hor će goste koncerta pesmama povesti na put kroz vreme, obići će brojne zemlje i kulture, a kroz muziku će oživeti i našu kulturu i tradiciju.

Solisti su Mina Milićević, sopran, Isidora Baćević, alt, Marko Milisavljević,bas. Kao gosti nastupiće Ženski akademski hor SKC Niš,

Art family trio, vokalna grupa Niške devojke i Dejana Radanović, harmonika.

Muzička saradnja Ingrid Janković, klavir,, Nikola Cvetković ,klavir, Anđela Stanković, klavir, Ivana Babović, klavir, Milan Jovanović, klavir, Marko Kandić, gitara i Oliver Nikolić, udaraljke.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com