Kultura

Tradicionalni godišnji koncert ansambla Mozaik

Ansambl narodnih igara i pesama “Mozaik” iz Niša proslavlja svoju treću godinu uspešnog rada i postojanja. U godini jubileja ovaj ansambl održaće svoj tradicionalni godišnji koncert u Domu Vojske.

Već tri godine ovaj ansambl okuplja veliki broj dece svih uzrasta, od najmladjih (4 godine) do osnovnoškolskog uzrasta. U ansamblu aktivno radi i Rekreativna grupa za sve one koji žele da se bave tradicijom i folklorom.

“Jako smo ponosni na grupu osoba sa smetnjama u razvoju, na koju bacamo poseban akcenat kada je u pitanju rad sa tom populacijom.” ističe Marjan Zdravković iz ansambla Mozaik.

U subotu 31. marta Mozaik će održati svoj Godišnji koncert u Domu Vojske, sa početkom u 18 časova. Publika će imati prilike da uživa u koreografijama koje će izvoditi svi članovi ansambla, od najmlađih do najstarijih.

Na koncertu će nastupati i muška pevačka grupa Kulturno umetničkog društvaĐoka Pavlović” iz Beograda, zatim KUD Abrašević iz Niša, a sve muzičke aranžmane potpisuje i Narodnim orkestrom rukovodi Milan Nikodijević.

Cena ulaznice je simboličnih 200 dinara.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com