Društvo

Tradicionalna manifestacija “Medijana za bebu više”

Tradicionalna manifestacija "Medijana za bebu više" nemanjena najmladjima , roditeljima i osnovcima u ogranizaciji gradske opštine Medijane , održaće se 06. i 07.marta 2024.godine, od 10 do 12 sati .

Dvodnevnu manifestaciju otvoriće hor „Čarolija“, koji čine 40-ak talentovanih mališana, i čiji nastup uvek izaziva veliku pažnju, a ceo događaj biće sniman dronom.

Smenjivaće se 17 punktova, sa 17 različitih aktivnosti, na kojima će se sa mališanima družiti brojni likovi iz omiljenih crtanih filmova. Deci će biti deljene krofne niškog Žitopeka, šećerne jabuke, slatkiši, baloni.

Fotografisanje sa popularnom Barbi lutkom ili medvedićem, čarobni ćilim, pravljenje konfeta, medalja, narukvice prijateljstva, kolačića sreće i osmomartovskog poklona za mamu, samo su neke od aktivnosti.

Cilj je da se kroz bogat program ispunjen igrom, na tematski šarenim radionicama, sa kojih će poneti mnoštvo lepih i interesantnih poklona (slatkiši, narukvice, stikeri, olovke, magnetići, maskice, kape, kolačiće sreće, baloni, konfete, medalje i dr.), mališani zabave i uče kreativnosti.

Najmlađim posetiocima Svetosavskog parka pridružiće se učenici OŠ“Ćele Kula“ i OŠ“Dušan Radović“, kao i predškolske grupe vrtića „Plavi čuperak“ niške „Pčelice“.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com