Društvo

Tradicija se nastavlja: ETŠ “Mija Stanimirović” – ŠKOLA ŠAMPIONA

Profesor Andrija Kuzmanović proglašen je za najboljeg mentora

Na XI Državnom takmičenju iz Multimedija, održanom u Beogradu niška škola ETŠ “Mija Stanimirović” ponovo je iznedrila šampione.

Nakon dve godine pauze zbog Covid 19 pandemije, održano je takmičenje iz Multimedija u Visokoj školi elektrotehnike i računarstva u Beogradu. Tom prilikom ostvareni su odlični rezultati niških učenika.

⦁ Stefan Marinković, učenik ETŠ “Mija Stanimirović” osvojio je PRVO MESTO
⦁ Milijana Nikolić, učenica ETŠ “Mija Stanimirović” osvojila je DRUGO MESTO
⦁ U generalnom plasmanu škola ETŠ “Mija Stanimirović” je na PRVOM MESTU od ukupno 15 elektrotehničkih i tehničkih škola iz cele Srbije.

Profesor Andrija Kuzmanović iz ETŠ “Mija Stanimirović” proglašen je za najboljeg mentora

Profesor Andrija Kuzmanović iz ETŠ “Mija Stanimirović” proglašen je za najboljeg mentora.

Takmičenje je održano iz dva dela, praktični zadatak i teorijski zadatak. U okviru praktičnog zadatka takmičari su trebali da naprave reklamu za turističku agenciju, koristeći softverske alate za obradu zvuka (Audacity), slike (Photoshop) i videa (Premiere Pro). Teorijski zadatak – test je bio iz oblasti: Audiotehnika, Videotehnika, Multimedija i Proizvodnja multimedijalnih sadržaja.

Učenici ETŠ “Mija Stanimirović” su isti uspeh imali na prethodnom, X Državnom takmičenju – najbolja škola i najbolji mentor.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com