Servisne

Toplotni izvori startovali na vreme. Sanacija kvarova na području toplana “Krivi vir” i “Jug”

Svi toplotni izvori startovali su na vreme i obavljaju urednu isporuku toplotne energije, saopštilo je JKP “Gradska toplana”.

Zbog hitne i neodložne sanacije kvara na magistralnom delu toplovoda, na grejnom području toplane „Jug”, prekinuta je isporuka toplotne energije korisnicima na adresama: Čačanska 2, 3 i 3a, Stanoja Bunuševca 25 i Takovska.

Zbog hitne i neodložne sanacije kvara i na magistralnom delu toplovoda, na grejnom području toplane „Кrivi vir”, od 10.00 časova biće prekinuta isporuka toplotne energije korisnicima na adresama: 7. juli 25a, Svetosavska, Milentijeva i Jeronimova.

“Stručne ekipe JКP „Gradska toplana” su na terenu i rade na brzoj sanaciji kvara kako bi korisnici u što kraćem vremenskom roku dobili kvalitetnu isporuku toplotne energije. Očekivano vreme završetka radova na oba grejna područja je u toku dana, u popodnevnim satima. Zahvaljujemo se svim korisnicima na pomenutim adresama na strpljenju i razumevanju”, kažu u toplani.

Zbog nedostatka električne energije u mreži, bez grejanja su korisnici na adresama: Dušanov bazar i Mije Petrovića 4 i 4a.

Sve probleme u isporuci toplotne energije građani mogu prijaviti na telefone 018 4239 188 i 0800 200 018, svakog radnog dana od 00:00 do 24:00h, kao i lično u Кorisničkom servisu Gradske toplane u ul. Blagoja Parovića br.3, svakog radnog dana od 07.00 do 19.00h, kao i subotom od 08.00 do 13.00h.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com