Društvo

Topličina ulica dobila prvi sloj asfalta

Privode se kraju radovi na Topličinoj ulici. Početak asfaltiranja ulice u nedelju je obišao  gradonačelnik Darko Bulatović koji je tom prilikom istakao da će ulica biti završena pre roka. Uprkos niskim temperaturama radovi se izvode na još 12 lokacija u gradu.

Topličina ulica koja se nalazi u strogom centru Niša, kod doma na Pravno-ekonomskom fakultetu polako poprima finalni izgled. U nedelju u prepodnevnim časovima nanet je prvi sloj sfalta, a gradonačelnik Niša je obišao radove.

20161218_113202

„Bez obzira što je nedelja i što je hladno, radovi se izvode po planu. Rokovi se poštuju a kvalitet radova je najvišem nivou. Očekujemo da cela Toličina ulica sa trotoarima bude završena do Nove godine, iako je rok bio 15.januar 2017-te“, rekao je Darko Bulatović.

Gradonačelnik je naveo da je Fruškogorska ulica takođe završena pre roka. A zastoja kako kaže nema, bez obzira na loše vremenske prilike i niske temperature.

„U ovom trenutku radovi se izvode na 12 lokacija u gradu, kako na gradskoj tako i na seoskoj teritoriji. Svi radovi prate predviđenu dinamiku bez obzira da li je u pitanju asfaltiranje ulica ili su to radovi na vodovodnoj i kanalizacionoj mreži“, istako je Bulatović.

Da podsetimo, radovi u Topličinoj ulici koštaju 11,9 miliona dinara, a izvode se u okviru Programa uređivanja građevinskog zemljišta za 2016. godinu. Darko Bulatović je ranije izjavio da je ova ulica bila ruinirana i radi se na zahtev mnogih vozača u gradu.

20161218_113455

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close