Servisne

Tople probe u Nišu počinju sutra

Gradska toplana Niš od četvrtka 8. oktobra, počinje proveru toplotnih izvora na celoj teritoriji grada. Tople probe ne podrazumevaju početak grejne sezone, već samo proveru funkcionisanja toplovoda, toplotnih podstanica i unutrašnjih instalacija objekata.

Cilj je da se na najkvalitetniji mogući način izvrši provera celokupnog distributivnog sistema i otklone svi eventualni nedostaci pred predstojeću grejnu sezonu.

Ukoliko vremenski uslovi budu zahtevali u ovom javnom preduzeću kažu da su spremni da grejnu sezonu započnu i pre 15. oktobra.

U slučaju da u prepodnevim časovima izostane isporuka toplotne energije sa toplotnog izvora ili primete curenja na instalacijama, građani kvar mogu prijaviti na telefone 018/4239-188 i 0800/200-018.

Sve reklamacije će se rešavati po prioritetima, gde će prednost u intervencijama imati objekti kao celina, pa iz Toplane apeluju na strpljenje građana, ukoliko dođe do eventualnih poremećaja u isporuci toplotne energije na pojedinačnim grejnim telima.

Foto: S.P.

Gradska toplana neće vršiti intervencije na unutrašnjim grejnim instalacijama ukoliko stambena zajednica objekta nije potpisala ugovor o održavanju sa JКP „Gradska toplana”. U tom slučaju kvarovi se prijavljuju preduzeću sa kojim je stambena zajednica potpisala ugovor o održavanju.

Iz Gradske toplane podsećaju da njihove dežurne ekipe rade 24h dnevno, 365 dana u godini.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitaj i :
Close
Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com