Servisne

Toplana izvodi radove u ulici Pariske komune, bez grejanja deo grada

Prema najavi RHMZ-a, da će u nedelju 10. marta biti maksimalna dnevna temperatura od 20°S, JKP „Gradska toplana“ Niš će u sklopu projekta rekonstrukcije ulice Pariske komune izvoditi radove na zameni distributivne cevne instalacije

S obzirom na složenost i obim radova, isti će se izvoditi u periodu od 10.00 do 03.00 časova posle ponoći, tako da će u večernjim časovima bez isporuke toplotne energije biti korisnici iz ulica Branka Krsmanovića, Blagoja Parovića, Pariske komune, Romanijska, Vizantijski bulevar do br.12 do 88, Radoja Dakića od br.39 do 53, Patrisa Lumumbe od br.1 do 53, Dimitrija Dragovića, Dragoljuba Ilića, Narodnih heroja, Elektronska, Krivi vir, Krive livade, Bulevar Nemanjića od br.17 do 25, 27.marta od br.32 do 36, Naserova 7 i 9, Branka Miljkovića 77, 79, 81.

Sve raspoložive ekipe i mehanizacija će biti angažovani na radovima kako bi se intervencija završila i pre predviđenog roka.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com