Društvo

Danas i sutra grejanje do ponoći

S obzirom na to da je najavljeno pogoršanje vremena i pada temperature JKP „Gradska toplana“ Niš danas i sutra vrši isporuku toplotne energije produženim režimom grejanja od 06 do 00.

O eventualnim izmenama korisnici će biti naknadno obavešteni.

“Isporuka toplotne energije vrši se bez ikakvih problema. Pozivni centar, kao i ekipe za hitne intervencije rade svakog dana od 00 do 24 časa, tako da građani sve poremećaje u isporuci toplotne energije mogu prijaviti na telefone 018 4239188 i 0800 200018”, navode u Toplani.

U JKP „Gradska toplana“ Niš kažu da će se očitavanje merača utroška toplotne energije vršiti od 1. do 5. aprila, s tim što će reonski radnici kontaktirati vlasnike individualnih objekata radi dostave stanja merača putem telefona, vibera ili elektronske pošte.

“U stambenim zgradama očitavanje će se vršiti preko instaliranog softvera daljinskog nadzora ili očitavanjem u toplotnim podstanicama u objektima koji to nemaju. Sva očitavanja će se obaviti bez prisustva predstavnika Stambenih zajednica u cilju sprečavanja kontakata i širenja virusa”, ističu u saopštenju.

Svi zainteresovani Upravnici stambenih zajednica mogu dobiti informaciju o utrošenoj količini toplotne energije na telefon 018 4239 366, svakog radnog dana od 07.00 do 14.00 časova ili putem elektronske pošte na nitop@nitoplana.rs.

Podsetimo, za naredne dane najavljeno je zahlađenje, pa čak i snežne padavine.

Nije šala – 1. aprila moguć sneg

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com