DruštvoSport

Tončev predložen za počasnog građanina Niša

Na redovnoj sednici Skupštine Fudbalskog kluba Radnički koja je održana na stadionu Čair izabrani su novi članovi Upravnog odobra, dok je prvi čovek kluba Ivica Tončev predložen za počasnog građanina Niša, stoji na zvaničnom sajtu Radničkog.

Članovi Skupštine Radničkog, kako se navodi, jednoglasno su doneli odluku da se Upravni odbor proširi za još četiri člana. To su Vidosav Vitko Radomirović, vlasnik i glavni i odgovorni urednik RTV Belami i Narodnih novina, Miodrag Redža Stoiljković, legendarni fudbaler Radničkog koji će obavljati funkciju potpredsednika kluba i privrednici Vladan Kuzeljević i Živojin Trifunović.

“Kao prvo moram da kažem da sam zaista iznenađen predlogom gospodina Stojanovića oko počasnog građanina Niša, ali bi bili glupo kada bih rekao da mi ne imponuje i da mi je čast što je neko prepoznao trud koji sam uložio u oporavak fudbala u Nišu. Ipak, o tome odlučuju neki drugi ograni i ne bih sada trošio reči o toj temi. Najvažnije za Radnički je da smo danas doneli kvalitetne odluke, koje će pomoći u još većoj stabilizaciji kluba. Upravni odbor je pojačan sa veoma uspešnim ljudima, koji će doprineti razvoju kluba”, izjavio je Tončev.

Na sednici je usvojen je finansijski plan za tekuću godinu i prihvaćen finansijski plan za prošlu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com