Sport

Tončev: Istorija Radničkog i juga Srbije neraskidivo povezana skoro jedan vek

Fudbalski klub Radnički iz Niša danas proslavlja svoj rođendan, 97. po redu! Ivica Tončev, predsednik kluba sa zamrznutom funkcijom, ističe da je istorija Radničkog i juga Srbije neraskidivo povezana jedan vek i da su i u dobru i u lošem zajedno.

 

 

“Danas obeležavamo 97. rođendan uprkos teškoj situaciji u kojoj se nalazi naša zemlja. Sada nije vreme za proslavu, ali biće vremena i za to. Sada svi pre svega moramo biti odgovorni prema sebi i drugima i poštovati državne mere i proslaviti 97. rođendan u svojim kućama. Istorija Radničkog pokazuje da život cine i usponi i padovi, ali da je najbitnije da i posle pada ustanemo i damo sve od sebe da pobedimo i budemo bolji. Tako ćemo pobediti i ovu pandemiju – zajedničkim naporom i s verom u bolju buducnost. Uostalom istorija Radničkog i juga Srbije je neraskidivo povezana skoro jedan vek, tako da smo i u dobru i u lošem zajedno”, izjavio je Tončev.

Nakon pobede nad pandemijom, poručuje Tončev, možemo slaviti i rođendan i nastaviti sa svojim ciljem – vraćanjem Radničkog na stare staze slave.

Divan dan za Nišlije – Radnički slavi 97. rođendan (VIDEO)

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com