Društvo

TON ostao bez direktora! Aktuelna direktorka Danka Milojković podnela ostavku

Direktorka niške Turističke organizacije Danka Milojković, objavila je na svom Facebook nalogu da je danas podnela ostavku na mesto direktora TON-a.

“Dragi prijatelji, želim da vas obavestim da sam danas podnela ostavku u Turistickoj organizaciji Niš, tako da ću funkciju direktora obavljati do Skupštinskog razrešenja. Želim da se zahvalim na poverenju, poštovanju, podršci i saradnji, a posebno divnim saradnicima u TON-u. Bilo je zadovoljstvo razvijati i promovisati turizam u Nišu i na jugoistoku zemlje. ŽIVEO MERAKLIJSKI CARSKI GRAD U SRCU BALKANA! ŽIVELA SRBIJA”, objavila je sada već direktorka TON-a u ostavci.

Foto: screenshot FB

U međuvremenu je u našu redakciju stigao i dokument koji je Danka Milojković, danas dostavila Skupštini Grada Niša.

Danka Milojković postavljena je avgusta 2019. kao v.d. direktora Turističke organizacije Niš, avgusta naredne godine 2020. izabrana je na sednici Skupštine Grada za direktora.

Danka Milojković je doktor ekonomskih nauka. Doktorirala je na Ekonomskog fakultetu u Nišu, magistar je strateškog menadžmenta u oblasti upravljanja kvalietom, a ovo zvanje je stekla na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu. Njeno ime se vezuje za rad “Kuće klastera” čiji je direktor, ali i za afirmisanje ženskog preduzetništva. Poslednjih godina bila je aktivno uključena u projekte koji su vezani za ekonomsko osamostaljivanja žena koje su žrtve porodičnog nasilja pri čemu je aktivno sarađivala sa Sigurnom kućom u Nišu.

Milojkovićeva je dobitnica mnogih prestižnih nagrada za afirmisanje ženskog preduzetništva. Dobitnica je nagrade “Cvet uspeha za ženu zmaja 2012” i regionalnog i nacionalnog priznanja “Kapetan Miša Anastasijević” u Nišu 2015.godine za umrežavanje klastera na Balkanu i u Matici Srpskoj u Novom Sadu 2016.godine za doprinos razvoju preduzetnistva kada je priznanje uručeno i Premijeru, sadašnjem predsedniku Aleksandru Vučiću, pisale su Niške Vesti avgusta 2019. godine.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Nešto čudno se dešava u našem Gradu. Da li Gradonačelnicu napuštaju i prijatelji ili ona ne ume da ih sačuva ?

  2. Ma pusti sad turizam, ubi ga korona. Nego ima li ga negde većnik za sport? Ću budu li pare za klubove ili da se selimo?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com