MagazinZabava

Toma Zdravković nudio pesmu Bobanu Iliću: Na kraju je ipak sačuvao za sebe

Toma Zdravković i Slobodan Boban Ilić koji je otpevao čuveni hit „Ramo, ramo druže moj“, bili su dobri drugari još iz vojničkih dana.

Nakon vojske druženje se nastavilo, išli su zajedno na turneje, družili se i provodili puno vremena zajedno, o čemu su več Niške Vesti pisale.

Pošto Toma nije vozio, često ga je Boban vozio na nastupe. Tom prilikom, dok su putovali, Toma mu je pokazao pesmu koju je tada napisao „Izgubljeni u životu.“

Slobodan Boban Ilić; Foto: Niške Vesti

„Meni se tekst svideo i odmah sam ga upamtio. Svaki put kad smo išli na nastup, dok sam vozio, pevušio sam tu pesmu. Kada je čuo, Toma je rekao „Rođo, da l’ da ti dam ovu pesmu da je ti snimiš?!“ Međutim, na kraju nije tako bilo“, otkriva za Niške Vesti ovaj poznati niški pevač koji se proslavio pesmom Ramo, Ramo i Pastirica.

Ipak je pesmu „Izgubljeni u životu“ snimio Toma Zdravković, a danas malo ko zna za nju. Nije postala veliki hit kao što je to većina Tominih pesama, iako je zanimljiva i ne manje vredna.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com