Društvo

Todoru potrebno još 6 hiljada evra do aprila da ne bi propustio operaciju

Sedmogodišnjem Todoru Glišiću, koji boluje od cerebralne paralize, potrebno još 6 hiljada evra do 15. aprila kako bi mogao da ode na treću transplantaciju matičnim ćelijama.

Todorova mama, Svetlana Glišić, kazala je da je veoma važno da Todor ne propusti ovu transplantaciju, jer bi onda sve što je do sada bilo urađeno bilo uzaludno.

“Kod Todora se nakon prve dve transplantacije primećuje napredak. On još uvek ne može samostalno da sedi i da se kreće ali je svega svestan i on je jedan veseo dečak. Velike nade polažemo u treću transplantaciju i nadamo se da ćemo videti još poboljšanja i da će on konačno stati na svoje noge i progovoriti prve reči”, rekla je Glišić.

Ona je dodala, da je transplantacija matičnim ćelijama jedina nada koju imaju da se kod Todora primeti napredak.

“Uspeli smo da sakupimo novac za prve dve, potrebno je još šest transplantacija. To je jedina nada koju imamo, molim sve ljude koji mogu da pomognu da to i učine i da Todoru pruže šansu”, kazala je Glišić.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com