Sport

Todor Todoroski novi igrač fudblskog kluba Radnički Niš

Novi fudbaler niškog Radničkog je Todor Todoroski (22). U pitanju je igrač koji je prošao sve mlađe reprezentativne selekcije Severne Makedonije, a za onu do 21 godine upisao je 19 nastupa.

“Todoroski je polivalentni bek, koji podjednako dobro igra i na desnoj i na levoj strani terena. Ugovor je potpisao danas i odmah se stavio na raspolaganje treneru Aleksandru Stankoviću. Tokom karijere je nastupao za Vardar, Metalurg, te hrvatske klubove Osijek i Šibenik”, saopštili su iz Radničkog.

Todoroski je izjavio da mu je posebno drago što je dobio priliku da igra za klub kao što je Radnički.  “Znam njegovu bogatu istoriju, ljudi koji ga sada vode su mi predstavili plan i ambicije za budućnost i nije mi bilo teško da donesem odluku da dođem u Niš. Spreman sam da odmah pomognem i očekujem da budem u konkurenciji već za meč protiv Napretka”, dodao je.

Veruje da će mu ovaj klub doneti sreće i biti odskočna daska na Svetsko prvenstvo u fudbalu.

“Moji ciljevi u Radničkom su da se izborim za startnu postavu, da pomognem klubu da ostvari zacrtane ciljeve, a želim i da se igrama ovde nametnem selektoru Severne Makedonije i da se nađem na spisku reprezentacije već za septembarske utakmice u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kataru”, završio je je Todoroski.

Fudbaleri Radničkog u subotu od 18.55 sati dočekuju Napredak iz Kruševca, u sklopu drugog kola Linglong Superlige Srbije.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com