Društvo

T’n’T konferencija: Serija predavanja i radionica o aktuelnim temama u oblasti tehnike

Studentski inovacioni centar Elektronskog fakulteta (SICEF) organizuje osmu konferenciju Technology ’n’ Trends (T’n’T). Konferencija će se održati 4. i 5. aprila u StartUp centru Elektronskog fakulteta.

Technology ’n’ Trends je višednevna konferencija, organizovana kao serija predavanja i radionica o aktuelnim temama u oblasti tehnike, tokom kojih će kompanije učesnice, lideri modernih tehnologija, predstaviti svoj način poslovanja i oblasti kojima se bave. Sva predavanja su otvorena za sve zainteresovane i besplatna su.

“Očekuje se prisustvo stotinak učesnika, pretežno studenata Elektronskog, Prirodno-matematičkog i Mašinskog fakulteta u Nišu, kao i maturante koji su zainteresovani da pohađaju tehničke fakultete. Želimo da studente upoznamo s dvema aktuelnim tehnologijama koje su u današnje vreme dobro plaćene i čiji su stručnjaci veoma traženi”, kažu iz SICEF-a.

Ovogodišnja konferencija Technology ’n’ Trends biće posvećena upravo tim tehnologijama: Mobile development (Android & iOS) – razvoj mobilnih aplikacija i Cyber security – računarska bezbednost.

Studentski inovacioni centar Elektronskog fakulteta (SICEF) jeste mlada studentska organizacija, koju su osnovali i vode studenti Elektronskog fakulteta u Nišu. Osnovan je krajem 2011. u okviru Studentskog parlamenta Elektronskog fakulteta, a početkom 2012. registrovan je kao nezavisna studentska organizacija. Organizovanjem brojnih konferencija, na kojima predavanja drže predstavnici kompanija, SICEF dodatno obrazuje studente, približava ih kompanijama i na taj način stvara i jača mrežu kvalitetnih i ambicioznih ljudi.

“Ovo je jubilarni, deseti događaj ovog tipa u organizaciji SICEF-a (do sada su održani seminari: iGurus, Startup Gurus i konferencije Technology ‘n’ Trends). Naša misija je da u narednom periodu još više popularizujemo ovakve događaje, koji su već postali tradicija naše organizacije”, ističu iz SICEF-a.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com